woensdag 29 september 2010

Super lekkere koekjestaart

Dit is de lievelingstaart van Ernest en intussen ook wel van ons.
Voor wie thuis aan de slag wil gaan, staat hier het recept van mama Veerle.

Nodig:


-een pakje saromapudding (chocolade of caramel)
-4oo ml melk
-een doosje Klop Klop
-12 lepels melk
-Petit beurre koekjes
-chocoladehagel

Zo ga je te werk:

Maak eerst de saromapudding: poeder mengen met 400ml melk.

Daarna de Klop Klop (2 zakjes ineen doosje) opkloppen met 12 lepels melk.

De saromapudding bij de Klop Klop doen en alles goed mengen.

Koekjes schikken en een laag pudding overal over de koekjes smeren.

Dit steeds herhalen tot je 4 of 5 lagen koekjes hebt.
Dan de randen ook insmeren met pudding en versieren met chocoladehagel.

In de koelkast laten rusten tot de volgende dag!


Smakelijk!!

1 opmerking:

  1. goed gezien om dit recept te maken zonder boter of margarine

    BeantwoordenVerwijderen